Eficode har nyligen uppnått status som Atlassian Platinum Solution Partner i Norge, och är därmed Platinum-partner på de tre skandinaviska marknaderna och i Finland och kan stötta kunderna både på distans och lokalt.

Helsingfors, Finland, 17 november 2020 – Eficode, det ledande DevOps-företaget i Europa, har mer än tio års  erfarenhet av att hjälpa organisationer med Atlassian-sviten och olika molnlösningar. Eficode har nu uppnått nivån Platinum Partner i Danmark, Finland, Norge, Sverige och Nederländerna, och ger också stöd åt Atlassian-kunder i Tyskland.

Nyligen presenterade Atlassian en ny plan för att bli ett ”Cloud-first”-företag. Enligt den här planen ska Atlassians serverkunder migrera till Atlassians moln och datacenter. Atlassian lanserade också ett nytt molnerbjudande för företag. Som experter på molnlösningar och som  årets Atlassian DevOps-partner två år i rad, är Eficode väl positionerat för att ge kunderna råd om migrering till molnet eller ett datacenter och hjälpa att dem minska kostnader och maximera prestanda.

Förutom skräddarsydda lösningar för strategi och implementering levererar Eficode även underhåll och support för Atlassian-verktyg som en hanterad tjänst. Atlassian-verktygen ingår också i DevOps-plattformen “Eficode ROOT”, som täcker hela programvarans livscykel, från kravhantering till kontinuerliga leveranser och analyser. Utvecklarna kan fokusera på att leverera värde till kunderna, samtidigt som Eficodes team åtgärdar sårbarheter och uppdateringar i rätt tid.

– Vi använder Atlassian-verktyg för att optimera flera av våra produkter. Eficode hjälper oss kontinuerligt med sina DevOps-kunskaper så att vi kan använda våra Atlassian-verktyg så effektivt som möjligt, säger Kenneth Jes Juliussen, chef för utvecklingsstöd vid Bankdata, ett av Danmarks största teknikföretag i finansbranschen.

Genom åren har Eficode byggt upp stora kunskaper om Atlassian och är nu den enda utbildningspartnern för Atlassian i Skandinavien. Kurser om Jira och Confluence är en viktig del av Eficode Academy, tillsammans med utbildning i DevOps, agila metoder och kontinuerliga leveranser.

– Att dela kunskaper och erbjuda utbildning till våra kunder är en mycket viktig del av Eficodes mission. Vi tror på ständigt lärande och stärker kundernas team med färdigheter som gör att de kan få ut maximalt värde av Atlassian-sviten, säger Eficodes CTO Marko Klemetti.

Eficode letar hela tiden efter nya lösningar och kan redan nu hjälpa kunder med Jira Align, en plattform som implementerar och utökar agila ramverk till större skala.

Presskontakt 

Lauri Palokangas, Chief Marketing Officer, lauri.palokangas@eficode.com, +358 50 486 4918

Om Eficode

Eficode är det ledande DevOps-företaget i Europa. Företaget är drivande bakom DevOps-rörelsen och formar mjukvaruutvecklingens framtid i sju länder med mer än 300 skickliga yrkespersoner.

Eficode ROOT är en ledande DevOps-plattform som täcker hela programvarans livscykel, från kravhantering till kontinuerlig leverans och analyser. Plattformen integrerar verktyg som Atlassian-stacken och system med öppen källkod som Jenkins och Kubernetes. Plattformen tillhandahålls som en hanterad tjänst i molnet. Genom att kombinera expertkunskaperna inom DevOps med världsledande automatisering och verktygsintegration kan Eficode ROOT ge centraliserad åtkomststyrning och synlighet i realtid för projektets status, kvalitet och resultat.

Learn more about how we can help you with Atlassian