Sorry! Your browser is not supported on this site and it might be acting a bit wonky. Please use Firefox, Chrome or Edge instead

Eficode ja Adage yhdistyvät

Risto Virkkala

Written by:
Risto Virkkala

Suomen parhaimpiin kuuluva käyttäjälähtöisen suunnittelun ja palvelumuotoilun edelläkävijä Adage Oy ja pohjoismaiden johtava Devops-toimija ja automatisoidun ohjelmistokehityksen suunnannäyttäjä Eficode Oy yhdistyvät.

Suomen parhaimpiin kuuluva käyttäjälähtöisen suunnittelun ja palvelumuotoilun edelläkävijä Adage Oy ja pohjoismaiden johtava Devops-toimija ja automatisoidun ohjelmistokehityksen suunnannäyttäjä Eficode Oy yhdistyvät. Eficode ostaa yrityskaupassa Adagen koko osakekannan. Kokonaisuus muodostaa asiakkaiden digitaalisiin tarpeisiin keskittyvän yrityksen, jolla on ainutlaatuinen palvelumuotoilun, ohjelmistokehityksen, analytiikan ja automaation osaaminen. Yhdistymisen jälkeen Eficode työllistää yli 190 asiantuntijaa, jotka ovat rakentamassa ohjelmistokehityksen tulevaisuutta Suomessa ja kansainvälisesti.

You can also read the press release in English by clicking here.

Eficode on ostanut Adagen koko osakekannan. Adage siirtyy osaksi Eficode-yhtiötä ja kaikki Adagen työntekijät jatkavat Eficoden palveluksessa. Adagen liikevaihto vuonna 2016 oli 2,6 miljoonaa euroa. Adagen omistanut henkilöstö tulee kaupan myötä Eficoden osaomistajiksi. Adagen toimitusjohtaja Sami Wilkman on jatkossa Eficoden digitaalisen liiketoiminnan vetäjä. Kauppasumma ei ole julkinen.

”Olemme nähneet asiakkaidemme kilpailutilanteen muutoksen niin kotimaassa kuin ulkomailla ja haluamme jatkossakin tarjota asiakkaillemme tarjoaman, jolla digitaalisuudesta saatava hyöty on konkreettisemmin toteutettavissa ja mitattavissa. Palveluidemme avulla asiakkaat saavat kilpailuedun, jossa kiteytyy asiakaslähtöisyys ja automatisointi yhdistettynä toteutukseen ja analytiikkaan. Yhdistyminen on merkittävä kummallekin yritykselle ja luo pohjan kehittyä johtavaksi toimijaksi ideasta automaattiseen tuotantoon, liiketoiminnan digitalisoituessa. Eficoden visiona on tulevaisuuden ohjelmistokehityksen rakentaminen. Tämä yhdistyminen tukee sen toteuttamista.”, kommentoi Eficoden toimitusjohtaja Risto Virkkala.


”Tämä on luonteva muutos Adagelle. Olemme aiemmin menestyksellisesti yhdistäneet suunnittelun ja tutkimuksen erinomaiseen käyttäjäkokemukseen. Nyt voimme jatkaa suunnittelua maailmanluokan tuotteiden ja palveluiden parissa ja varmistaa samalla, että ne on toteutettu myös yhtä laadukkaasti. Asiakkaillemme voimme Eficoden osaamisen myötä taata kokonaisuuden, jossa liiketoiminnan tavoitteet ja vaatimukset jalostetaan asiakasystävällisiksi tuotteiksi ja palveluiksi”, sanoo Adagen toimitusjohtaja Sami Wilkman.

Yritykset työllistävät yhteensä yli 190 osaajaa Helsingissä, Tampereella, Tukholmassa, Kööpenhaminassa ja Pekingissä. Adage jatkaa toistaiseksi omalla nimellään ja liiketoiminta jatkuu keskeytyksettä. Yhdistymisen jälkeiselle tilikaudelle yhtiöt tavoittelevat yli 20 miljoonan euron liikevaihtoa.

Lisätietoja:

Risto Virkkala, toimitusjohtaja, Eficode, puh. 040 501 8434, risto.virkkala@eficode.com

Sami Wilkman, toimitusjohtaja, Adage, puh. 0400 849 477,
sami.wilkman@adage.fi

Eficode on Suomen johtava Devops-, ohjelmisto- ja automaatiotalo. www.eficode.com

Adage on Suomen johtava käyttäjäkeskeiseen suunnitteluun ja palvelumuotoiluun erikoistunut konsulttitalo. www.adage.fi

Katso myös video toimitusjohtajien haastattelusta täältä