Eficode järjestää yhdessä RedHatin kanssa Devops ja mittaamisen magiaa -aamiaisseminaarin Helsingin Kampin Radisson Blu Royalissa osoitteessa Runeberginkatu 2.

Eficode järjestää yhdessä RedHatin kanssa Devops ja mittaamisen magiaa -aamiaisseminaarin. Maksuton tilaisuus järjestetään tiistaina 1.11. Helsingin Kampin Radisson Blu Royalissa osoitteessa Runeberginkatu 2.

GettyImages-173556911.jpg

Harva yritys on valmis Devops-transformaatiossaan. Monet yritykset ovat ottaneet vasta ensiaskeleet ja haluavat jatkaa kehittymistään. Toiminnan kehittämisessä palaute ja mittaaminen ovat aina oleellinen osa prosessia.

Inspiroivien esitysten aikana esitetään konkreettisia esimerkkejä Devops-toiminnan mittaamisesta, arvojen tulkitsemisesta ja mittaamisen tuomasta hyödystä yksittäiselle henkilölle ja organisaatiolle. Lisäksi käymme esimerkin avulla läpi prosessia, miten ideasta luodaan uusi sovellus toiminnan mittaamista varten. Tule siis ottamaan selvää, miten voit mitata toimintaasi sovelluskehityksessä!

Tapahtuman aikataulu ja puhujat:

08:30 Aamupala

09:00 Tervetuloa

09:15 Ohjelmistotuotannon tehokkuuden ja laadun mittaaminen Devopsin avulla – Eficode, Senior Consultant Juha Luoto

09:45 Demo: Ideasta tuotantoon RedHat OpenShift -alustalla – Eficode, CTO Marko Klemetti

10:15 Keskustelua

10:30 Tapahtuma loppuu

Juha Luoto

Juha on IT-alan kovan tason ammattilainen, jolla on yli 10 vuoden kokemus toimialasta. Juha on toiminut menestyksekkäästi monessa roolissa ohjelmistokehityksessä, Scrum Masterina, kouluttajana sekä Deops-coachina ja -konsulttina. Hankkeet, joissa Juha on ollut mukana, sisältävät mm. tunnettuja julkisia web-portaaleja sekä Devopsin jalkauttamista osaksi yritysten ohjelmistotuotantoa.
 
Juhan esityksessä käsitellään Devopsia hyödyntävien ohjelmistoprojektien ja niiden laadun mittaamista, tulosten esittämistä ja tulkintaa sekä mittauksen perusteella saatuja ajatuksia toiminnan kehittämiseen. Esitys antaa kuulijalle perustan mittaamisesta Devops-toimintamallissa sekä uusia ajatuksia miten Devopsia voi kehittää edelleen omassa organisaatiossa.
 

Marko Klemetti

Eficoden teknologiajohtaja Marko Klemetti on yksi Devops-menetelmien edelläkävijöistä Pohjois-Euroopassa. Hänen perustamansa Eficoden Devops-akatemian kautta on kulkenut suuri osa suomalaisista Devops-alan asiantuntijoista. Markon erityisosaamista ovat suuryritysten devops-auditoinnit ja niihin liittyvät ylimmän johdon koulutukset.

Esityksessä käydään läpi prosessia miten ideasta luodaan uusi sovellus ja mitataan toimintaa. Näet Demon avulla miten sujuvasti uusi lisäarvoa tuottava sovellus voidaan toteuttaa hyödyntäen modernia teknologiaa. Saattaa jopa olla, että olet kiinnostunut itse sovelluksesta…

Paikkoja tapahtumaan on rajoitetusti, ilmoittauduthan siis pian. 

Lämpimästi tervetuloa!