Eficode järjestää tiistaina 17.1. Devops ja mittaamisen magiaa -aamiaisseminaarin, tällä kertaa Tampereella Sokos Hotel Tornissa.

Eficode järjestää Devops ja mittaamisen magiaa -aamiaisseminaarin, tällä kertaa Tampereella. Maksuton tilaisuus järjestetään tiistaina 17.1. Sokos Hotel Tornissa osoitteessa Ratapihankatu 43.

GettyImages-173556911.jpg

Harva yritys on valmis Devops-transformaatiossaan. Monet yritykset ovat ottaneet vasta ensiaskeleet ja haluavat jatkaa kehittymistään. Toiminnan kehittämisessä palaute ja mittaaminen ovat aina oleellinen osa prosessia.

Inspiroivien esitysten aikana esitetään konkreettisia esimerkkejä Devops-toiminnan mittaamisesta, arvojen tulkitsemisesta ja mittaamisen tuomasta hyödystä yksittäiselle henkilölle ja organisaatiolle. Lisäksi käymme esimerkin avulla läpi prosessia, miten ideasta luodaan uusi sovellus toiminnan mittaamista varten. Tule siis ottamaan selvää, miten voit mitata toimintaasi sovelluskehityksessä!

Tapahtuman aikataulu ja puhujat: 

08:30 Aamupala

09:00 Tervetuloa

09:15 Asiantuntijapuheenvuorot

10:15 Keskustelua

10:30 Tapahtuma loppuu

Kai Jokiniemi, Head of Eficode Tampere

Kailla on yli 20 vuoden kokemus sw- ja järjestelmäkehityksestä. Kai on toiminut menestyksekkäästi monessa roolissa ohjelmistokehityksessä, devaajana, projektipäällikönä, Scrum Masterina,  ci-automaation kehittäjänä, Product ownerina, kouluttajana sekä Devops-coachina ja -konsulttina.
 
Esityksessä käsitellään Devopsia hyödyntävien ohjelmistoprojektien ja niiden laadun mittaamista, tulosten esittämistä ja tulkintaa sekä mittauksen perusteella saatuja ajatuksia toiminnan kehittämiseen. Esitys antaa kuulijalle perustan mittaamisesta Devops-toimintamallissa sekä uusia ajatuksia miten Devopsia voi kehittää edelleen omassa organisaatiossa.
 

Marko Klemetti

Eficoden teknologiajohtaja Marko Klemetti on yksi Devops-menetelmien edelläkävijöistä Pohjois-Euroopassa. Hänen perustamansa Eficoden Devops-akatemian kautta on kulkenut suuri osa suomalaisista Devops-alan asiantuntijoista. Markon erityisosaamista ovat suuryritysten devops-auditoinnit ja niihin liittyvät ylimmän johdon koulutukset.

Esityksessä käydään läpi prosessia miten ideasta luodaan uusi sovellus ja mitataan toimintaa. Näet Demon avulla miten sujuvasti uusi lisäarvoa tuottava sovellus voidaan toteuttaa hyödyntäen modernia teknologiaa. Saattaa jopa olla, että olet kiinnostunut itse sovelluksesta…

Paikkoja tapahtumaan on rajoitetusti, ilmoittauduthan siis pian. 

Lämpimästi tervetuloa!