Haluamme kutsua uusia ja jännittäviä uramahdollisuuksia etsivät IT-alan osaajat/opiskelijat Eficoden 6.9. Tampereella järjestettävään rekrytointi-iltapäivään.

TalentRekry: Työtä ja oppia tarjolla Eficoden rekrytointi-iltapäivässä

TreStart järjestää yritysten kanssa TalentRekry -tapahtumia, joissa luodaan tuttuuksia rekrytoivan yrityksen kanssa ja opitaan uusia taitoja. Tarjolla on pientä purtavaa.

Haemme Tampereelle esim. devops-experttejä, kokeneita softadevaajia, testiautomaation osaajia, mobiilikehittäjiä ja muita rohkeita rokan syöjiä.

Tervetuloa!

 

Ilmoittaudu

Ohjelma

Keskiviikko 6.9.2017

14:00

Rekrytointi-iltapäivän avaus, EfiCornerit + CV-klinikka avautuvat 

 

14:15

Mikä on Eficode?

Eficoden Tampereen toimiston vetäjä Kai Jokiniemi

 

14:30

Mitkä taidot ja teknologiat ovat tärkeitä vastavalmistuneelle IT-alan työnhakijalle?

Marko Klemetti, CTO, Eficode 

 

15:00

Modernit web-applikaatiot 101

Marko Klemetti, CTO, Eficode

 

16:15

Mikä on Eficode?

Eficoden Tampereen toimiston vetäjä Kai Jokiniemi

 

16:45

Viestijonojen ja konttien käyttö IoT-maailmassa

Marko Klemetti, CTO, Eficode

 

18:30

Tilaisuus päättyy

  

Tulisitko kanssamme rakentamaan tulevaisuuden ohjelmistokehitystä ja luomaan Suomeen yhä parempia digitaalisia palveluita? Me Eficodella teemme töitä moderneilla teknologioilla ja hauskassa työyhteisössä, jossa arvostetaan ammattitaitoa ja jatkuvaa kehittymistä.

Nyt haluamme kutsua Sinut, uusia jännittäviä uramahdollisuuksia etsivä IT-alan osaaja/opiskelija, oppimaan ja osallistumaan Eficoden rekrytointi-iltapäivään!

Osallistu teknologiajohtajamme Markon koulutuksiin: *Modernit web-applikaatiot 101* ja *Viestijonojen ja konttien käyttö IoT-maailmassa* (lisätietoja alla).

Tutustu Eficoden eri liiketoiminta-alueisiin EfiCornereissa, joissa ammattilaisemme kertovat lisää mm. seuraavista aiheista: Docker, UX Design, käytettävyystutkimukset, testiautomaatio Javassa (Miten testiautomaatio kirjoittaa itse koodia), Reactive Programming - Mitä, miten ja miksi se auttaa sinua, Devops-pipeline: automaatio koodista tuotantoon.

Tapaa eficodelaisia pienen purtavan parissa. Sparraamme yhdessä TreStartin henkilöstön kanssa työnhaussa ja pistämme pystyyn myös CV-klinikan, jossa ansioluetteloasi tarkastelee satoja IT-alan hakemuksia läpikäyneet henkilöt. Ota siis CV:si ja muistiinpanovälineet mukaan!

Voit saapua paikalle sinulle sopivaan aikaan tai vain piipahtaa työpäivän lomassa. Tapahtuma on maksuton ja järjestetään yhteistyössä TreStartin kanssa.

 

LISÄTIETOJA KOULUTUKSISTA

Modernit web-applikaatiot 101

Tässä koulutuksessa käydään läpi, kuinka luodaan moderneja web-sovelluksia käyttäen Javascriptiä backendissa (Node) ja frontendissa (React). Opit myös kuinka palvelun eri osat liitetään yhteen käyttäen microservice-pohjaista arkkitehtuuria ja konttiteknologioita (docker and docker-compose).

Viestijonojen ja konttien käyttö IoT-maailmassa

Tässä sessiossa demonstroidaan, kuinka Dockerin ja nats.io:n avulla voidaan luoda reaaliaikainen IoT-verkko. Opit myös, kuinka selain yhdistetään verkkoon socket.io:n avulla, jotta verkon tilaa voi seurata reaaliaikaisesti. Opit lisäksi miten muutokset julkaistaan tuotantoympäristöön automaattisesti.