Tervetuloa 12. päivä lokakuuta maksuttoman Käytettävyyden karikot ja saavutettavuuden sudenkuopat -aamiaistilaisuuteen Tampereen Sokos Hotel Torniin.

 

Miten varmistaa käytettävä ja

saavutettava verkkopalvelu?

Eficode järjestää torstaina 12. päivä lokakuuta maksuttoman Käytettävyyden karikot ja saavutettavuuden sudenkuopat -aamiaistilaisuuden Tampereen Sokos Hotel Tornissa osoitteessa Ratapihankatu 43. 

Käytettävyyteen panostamalla tuotteista ja palveluista saadaan paremmin todellisten käyttäjien tarpeita vastaavia ja miellyttäviä käyttää. Sujuva ja hyödylliseksi koettu tuote tai palvelu lisää tutkitusti asiakkaiden tyytyväisyyttä ja asiakasuskollisuutta. Ammattikäyttöön tarkoitetuissa tuotteissa säästyy työaikaa ja virheiden määrä pienenee, kun tuote on suunniteltu vastaamaan työntekijän todellista työtä. Myös tuotekehityskustannukset laskevat ja laatu paranee, kun käytettävyys huomioidaan jo varhaisessa tuotekehitysvaiheessa. Saavutettavuuteen panostamalla puolestaan varmistetaan, että kaikki ihmiset, mukaan lukien seniorit, näkövammaiset, kuulovammaiset ja muut eri ihmisryhmät voivat käyttää palveluita helposti. 

Tiesithän, että asiakaskokemus on jo pitkään ollut tärkeämpää kuin digitaalisten palveluiden tekniset ominaisuudet? Mistä verkkopalveluiden hyvässä asiakaskokemuksessa on sitten kyse? Tule tapahtumaan ottamaan tästä selvää ja saavu kuulemaan, miten varmistat verkkopalvelullesi hyvän käytettävyyden ja saavutettavuuden, sekä mitkä ovat tyypilliset ja yleisimmät käytettävyys- ja saavutettavuusongelmat. Tapahtumassa kerromme myös arvokkaita käytännön esimerkkejä aidoista asiakascaseista. 

Varaa paikkasi maksuttomaan aamiaistilaisuuteen pian, sillä paikkoja on rajoitetusti. Katso tilaisuuden ohjelma ja ilmoittaudu tapahtumaan tästä. Lämpimästi tervetuloa!

 

Ohjelma

Torstai 12.10.2017

8:30

Aamiainen ja vaivaantuntutta keskustelua kahvin kera

 

09:00

Tilaisuuden avaus

Eficoden Tampereen toimiston vetäjä Kai Jokiniemi

 

09:05

Käytettävyyden karikot ja saavutettavuuden sudenkuopat

Eficoden tutkimusjohtaja Raino Vastamäki

- Mitä on digipalvelun asiakaskokemus, käyttökokemus, käytettävyys ja saavutettavuus?
- Mitä ovat tyypilliset käytettävyys- ja saavutettavuusongelmat?
- Käytettävyyshavaintoja verkkopalveluista.
- Miten varmistat hyvän käytettävyyden ja saavutettavuuden?
- Case Aku Ankan Lataamon käytettävyys ja muita käytännön esimerkkejä.

 

11:00

Kysymyksiä ja vapaata keskustelua

 

11:30

Tilaisuus päättyy
 

Puhujan esittely

Raino Vastamäki, UX Research Director

Raino Vastamäki on käyttökokemukseen erikoistunut psykologi. Hän on työskennellyt yli 15 vuotta käytettävyyden ja käyttäjätutkimuksen parissa. Nykyään Raino toimii Eficodessa UX-tutkimustiimin vetäjänä. Aiemmin Raino työskenteli tutkimusjohtajana käyttäjäkeskeiseen suunnitteluun erikoistuneessa Adagessa ja sitä ennen tutkijana TKK:lla.

 

Tapahtuma on täynnä. Voit halutessasi ilmoittautua jonotuslistalle klikkaamalla alla olevasta painikkeesta ja täyttämällä seuraavan sivun kaavakkeen. Kiitos!