Tervetuloa Eficoden saavutettavuuskoulutukseen tiistaina 19.11. Helsingissä! Pääset oppimaan, kuinka toteutat huhtikuussa voimaan tullutta lakia digitaalisten palveluiden tarjoamisesta.

EU:n saavutettavuusdirektiivin tavoitteena on parantaa jokaisen mahdollisuuksia käyttää digitaalisia palveluita yhdenvertaisesti.

Tässä koulutuksessa käydään läpi:

  • Miten teet nykyisestä digipalvelusta saavutettavan?
  • Miten tuotat uusia saavutettavia palveluita?
  • Miten hankit saavutettavia digitaalisia palveluita?

Koulutus on suunnattu julkishallinnossa ja muissa lain piiriin kuuluvissa organisaatioissa  työskenteleville henkilöille, jotka toimivat verkkopalveluiden ympärillä eri rooleissa, mm. projektipäälliköinä, tuotavastaavina, verkkopalvelupäälliköinä ja hankinnoista vastaavina.

Koulutus alkaa klo 8.30 aamiaistarjoilulla ja jatkuu klo 9.00 ohjelmalla. Koulutuksen kesto on 3 tuntia.

 

Koulutusmuoto: Luokka

Kesto: 3 tuntia

Koulutuksen hinta:

Yritykset: 495 eur (alv 0%) / henkilö

Julkishallinto: 295 eur (alv 0%) / henkilö

 

Kouluttajina toimii:

Timo Övermark, Digital Accessibility Lead, Eficode

Timo Övermark on kokenut saavutettavuusasiantuntija ja kouluttaja. Saavutettavuus on ollut tuttua hänelle jo yli 10 vuoden ajalta. Digitaalisten palveluiden parissa hän on työskennellyt jo noin 15 vuotta. Saavutettavuuteen liittyviä koulutuksia Timo on tehnyt kymmeniä eri organisaatioille ja yrityksille. Eficodella Timo vastaa saavutettavuus-osaamisalueesta.

Ronja Pahaoja, Accessibility specialist, Eficode

Ronja on kerryttänyt osaamistaan saavutettavuudesta tietojenkäsittelytieteen opintojensa ohella. Hän on pitänyt aiheesta lukuisia koulutuksia ja luentoja sekä alan asiantuntijoille että opiskelijoille. Sokeus ei tämän 100 metrin euroopanmestarin menoa hidasta.

 

Paikkoja on rajoitettu määrä! Ilmoittautuminen koulutukseen viimeistään 15.11.2019.

 

ILMOITTAUDU MUKAAN: