Eficode järjestää maksuttoman Tekoälyn vaikutukset ohjelmistotuotantoon -aamiaisseminaarin Helsingissä keskiviikkona 7.12.

Eficode järjestää maksuttoman Tekoälyn vaikutukset ohjelmistotuotantoon -aamiaisseminaarin keskiviikkona 7.12. Helsingin Kampin Radisson Blu Royalissa osoitteessa Runeberginkatu 2.

Untitled design (1).jpg

Söikö koneäly bisneksesi?

Eficode järjestää maksuttoman ja ajankohtaisen koneäly-aamiaisseminaarin keskiviikkona 7.12. Radisson Blu Royalissa Helsingissä osoitteessa Runeberginkatu 2. Tilaisuus alkaa kello 8:30 ja loppuu kello 11:00 mennessä.

Koneoppimiseen perustuvat järjestelmät ovat tietojärjestelmien nousevaa aaltoa. Useimmat uskovat niiden potentiaaliin, mutta mitkä ovat älykkäiden järjestelmien rajoitukset ja miten niiden käyttöönotto vaikuttaa järjestelmien kehittämiseen?

Tapahtumassa käsitellään koneoppimisen ja tekoälyyn pohjautuvien järjestelmien vaikutusta liiketoimintaan ja ohjelmistokehitykseen. Tule kuulemaan, miten opit tunnistamaan ongelmia, joita koneoppimisella voidaan ratkaista ja mitä työkaluja tarvitset älykkään järjestelmän rakentamiseen.

TAPAHTUMA ON LOPPUUNMYYTY!

Peruutuspaikkoja voit tiedustella lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ossian.vaisanen@eficode.com