Som specialiseret Agile at Scale - og Scaled Agile Gold - partner, kan Eficode nu hjælpe deres kunder inden for agile virksomheds metoder.

Helsinki, Finland, 7. december 2021 – Eficode, Europas førende DevOps-virksomhed, har opnået Atlassians partner specialisering i Agile at Scale. Eficode har ligeledes opnået Gold partner status hos Scaled Agile, Inc., og kan dermed hjælpe med at facilitere og ikke mindst accelerere kundernes resultater og delmål ved brug af Scaled Agile Framework ® (SAFe ®).

Ved at udnævne Eficode til specialiseret Agile at Scale partner, bekræfter Atlassian over for deres kunder, at Eficode er yderst kvalificeret til at hjælpe med at skalere Agile-praksis gennem ensartede tjenester af høj kvalitet, under hensyntagen til kundernes unikke og specifikke behov. Eficode er i øjeblikket den eneste partner i Norden, der har kunnet opfylde Atlassians meget strenge specialiserings krav.

“Atlassian vil gerne anerkende Eficode, som nu er proces certificerede, skalerede agile-praktikere med dokumenteret erfaring i virksomheds metodik og forandringsledelse. Dette vil hjælpe med at guide vores fælles virksomhedskunder gennem deres agile rejse med Jira Align.", siger Ko Mistry, Atlassians Head of Global Channel.

Virksomheder søger løbende konkurrencefordele ved netop at skalere deres virksomhed og transformere sig til mere agile arbejdspladser. Eficode hjælper netop disse virksomheder med sådanne transformationer og med at indføre teknologiske løsninger som fx Jira Align til at understøtte dette. For nylig har Eficode eksempelvis hjulpet NETS gennem deres virksomheds agile-transformation. 

"Eficode støttede os gennem indsættelsen af ​alle vores ART's (Agile Release Trains) i Jira Align, hvor de håndterede al koordinering og træning for os, hvilket var fantastisk, da vi kunne fokusere på portefølje- og virksomheds aspekterne med Atlassian. Eficode’s Chris Gargiulo var en del af teamet, og han arbejdede ret uafhængigt for at nå vores mål." siger Susan Scott, Product Operations hos NETS. 

I løbet af 2021 har Eficode løbende vækstet signifikant indenfor Atlassian- og Agile-tjenesterne, bl.a. på grund af opkøb af Riada (Sverige) og Beecom (Schweiz) – begge Atlassian-specialiserede virksomheder – samt Contribyte, som er eksperter inden for Agile-skalering og -metoder. 

"Vi er glade for at modtage Agile at Scale-specialiserings-mærket fra Atlassian, og ligeledes blive Gold partner hos Scaled Agile, Inc. Dette afspejler vores reelle erfaringer fra implementering af Jira Align-værktøjet under agile-transformationsprojekter.  Vi har oplevet en øget efterspørgsel efter løsninger som denne – der hjælper virksomheder med at optimere agilitet, forbinde og afstemme forretningsstrategier med teknisk udførelse og synliggøre arbejde i store og komplekse organisationer”, siger Niko Herold, Vice President, Partner Growth hos Eficode. 

Eficode er også blevet anerkendt i 2020 Gartner Market Guide for Agile and DevOps Custom Software Development Services.

Mediekontakter
Lauri Palokangas, Chief Marketing Officer hos Eficode,
lauri.palokangas@eficode.com, +358 50 486 4918

Om Eficode
Eficode
er den førende DevOps-virksomhed i Europa, hvor de leder DevOps- og Agile-bevægelsen og opbygger fremtidens softwareudvikling i otte lande med flere end 480 fagfolk.

Eficode er Atlassian Platinum-partner i fem lande. De tilbyder alle de Atlassian- og Agile-tjenester, du har brug for – lige fra ekspertrådgivning, cloud-transformation og Eficode ROOT-administrerede tjenester, til salg af træning og licenser. Eficodes eksperter er bredt certificerede i Atlassian-løsninger såsom Jira, Confluence, Bitbucket og Bamboo. Med Jira Align får du synlighed i realtid på team-aktiviteter, tilpasning på tværs af din virksomhed og fleksibel support til Agile-strukturer som fx Scaled Agile Framework (SAFe).