Eficode vinder to globale Atlassian Partner of the Year-priser 2020: indenfor DevOps og Services

Helsinki, 28. april 2021 – Atlassian udnævnte i dag Eficode, den førende DevOps-virksomhed i Europa, til Atlassian Partner of the Year 2020: DevOps. Samtidig udnævnte Atlassian Riada – nu en del af Eficode – til Atlassian Partner of the Year 2020: Services

I 2020 fortsatte Eficode og Riada med at øge indførelsen af Atlassian-services, både som administrerede services og gennem professionelle services. De nåede også store kundemilepæle med Jira Align og Jira Service Management. I 2020 hjalp de en række kunder, bl.a. Vestas, Volvo, WirelessCar og Nordic Entertainment Group. Indførelsen af Atlassian-produkter og -services stiger, i takt med at virksomheder søger differentiering gennem software.

"Atlassian ønsker Eficode og Riada tillykke og siger tak", sagde Martin Musierowicz, Atlassians Head of Global Channels. "Løsningspartnere spiller en vigtig rolle i vores kunders succes, og vi er glade for, at vi kan fremhæve nogle af vores største partnere, som vil gøre deres yderste for at tilbyde innovative løsninger og services fra Atlassian til vores kunder.

Eficode er Atlassian Platinum Partner i alle skandinaviske lande og i Holland og er Gold partner i Tyskland. For nylig erhvervede virksomheden Riada, der er markedsførende inden for Atlassian-rådgivning i Sverige. I dag har Eficode mere end 400 Atlassian-kunder, og Atlassian-løsninger er en fremtrædende del af Eficode ROOT, der er en DevOps-platform som administreret service. I fællesskab øger virksomhederne opmærksomheden på og forståelsen af Atlassian-løsninger og DevOps, hvilket i sidste ende vil fremme Atlassians mission: at frigøre det potentiale, ethvert team har.

Christian Johansson, chef for Atlassian-forretningsområdet hos Eficode siger: "Både Eficode og Riada har opnået globale Atlassian Partner of the Year-priser mange gange. Vi ser Services-prisen som et bevis på, at vores rådgivningskompetencer er innovative, rettidige og unikke. Gennem hele året har både Eficode og Riada udviklet adskillige unikke services for at opfylde behovet hos kunderne over hele Europa. Vi udvikler fortsat vores nye Atlassian-services, uddannelse og tilbud. Jeg vil gerne takke vores fantastiske team, partnere og kunder for den fremragende præstation – igen."

Eficode og Atlassian afholder et fælles webinar den 20. maj. På webinaret kan man høre, hvordan DevOps knytter udvikling, IT-operationer og fleksible team sammen med automatisering, som spænder over løsninger fra Atlassian og andre løsningsudbydere. Deltag i webinaret her!

 

Pressekontakt

Lauri Palokangas, Chief Marketing Officer, Eficode, lauri.palokangas@eficode.com, +358 50 486 4918

Om Eficode

Eficode er den førende DevOps-virksomhed i Europa, og udover at være drivkraften bag DevOps- og Agile-bevægelsen fremmer den fremtidens softwareudvikling på tværs af syv lande med mere end 400 ansatte. 

 

Eficode rådgiver kunder omkring DevOps- og Agile-kompetencer og praksis og gør dem i stand til at fokusere på vækst og kunder med Eficode ROOT DevOps-platformen: en administreret service med over 40 foretrukne redskaber, inkl. Atlassian, Jenkins and Kubernetes; sammen med deres Application Management og Atlassian-services.

Om Riada

Riada - Now part of Eficode er Atlassian Enterprise Platinum Solution-partner og en one-stop-butik for alle Atlassian-produkter. Riada tilbyder ekspertise inden for ITSM, DevOps, Agile-metoder og AWS. Udover deres Atlassian-ekspertise tilbyder de også Atlassian-kunder forretningskonsulenter med dyb viden om forretningsudvikling, arbejdsmetoder og forskellige andre metoder og velkendte strukturer.


Riadas mission er at styrke samarbejdet i en organisation og hjælpe kunder med at få større succes. De understøtter teams med fleksibel bedste praksis og hjælper virksomheder med at redefinere deres processer for at opnå en større effektivitet.