Sorry! Your browser is not supported on this site and it might be acting a bit wonky. Please use Firefox, Chrome or Edge instead

Eficode Tampere

Vuodenvaihteen jälkeen uudelle uralle Suomen suurimpaan pieneen kaupunkiin? Tule meille Tampereelle!

Katso avoimet työpaikkamme

Eficode Tampere = Treficode

Ohjelmistoarkkitehti, DevOps-konsultti, ohjelmistokehittäjä, Cloud Architect, Java-devaaja ja DevOps-osaaja - etsimme sinua tositarkoituksella.

Tule meille Tampereelle! Tiimimme Tampereella koostuu timanttisista ammattilaisista, kevyestä huumorista ja intohimoisesta suhtautumisesta työhön. Meillä työn ja muun elämän menojen yhdistäminen käy oikeasti saumattomasti.

Meillä on kilpailukykyinen palkka, vapaa työnteko ja työvälineiden valinta, sekä etätyömahdollisuus, kouluttautuminen ja ammatillinen kehitys, mielenkiintoiset tapahtumat ja yhteiset vapaa-ajan aktiviteetit ovat normi, emmekä niin perusta hierarkioistakaan.

Eficodeen on helppo ihastua ensitapaamisen jälkeen, sillä meillä erityisen mainio jengi ja työntekijöiden näköinen työkulttuuri.

We deliver change - tule mukaan!

Avoimet työpaikat Tampereella

Etsimme tiimiimme lisää Devops-osaajia, ohjelmistoarkkitehtejä, senioridevaajia, testiautomaatiokonsultteja ja jos löytyisi vielä Java-devaaja, niin se olisi mahtavaa! Jos kuitenkin koet, ettet ihan näihin osu, mutta sinulla olisi annettavaa EfiTampereelle, laitahan hakemusta tulemaan!

 

Mahtavia mahdollisuuksia

Treficode tarjoaa parasta

Eficoden Tampereen toimisto sijaitsee erinomaisella paikalla aivan juna-aseman vieressä. Julkiset kulkuyhteydet toimivat Tampereella muutoinkin mutkattomasti ja hei - kohtahan meillä on ratikkakin! Loistavien kulkuyhteyksien päästä löytyvältä toimistolta löytyy alansa parhaista osaajista koostuva rento tiimi, jonka kanssa työskentely on varmasti päivästä toiseen mutkatonta ja mukavaa.

Tutustu Tampereen työntekijöihimme

Miksi Tampere?

Mahdollisuuksien Manse

Tamperehan on tunnetusti Suomen suurin pieni kaupunki, joka tarjoaa ihan oikeasti kaikille jotain. Myös Suomen rakastetuimmaksi tituleeratusta kaupungista löytyy niin vilkas yöelämä ja rikas ravintolakulttuuri, leppoisat asuinalueet kuin huikean kauniit maisematkin.

Tampereen toimistolla meillä on käytössä kuntosali ja sauna ja hyvä ruokapaikkoja on ihan lähellä, ettei nälissäänkään tarvitse olla! Toimistolle kulkee kätevästi fillarilla, bussilla, junalla, potkulaudalla, autolla tai muulla vastaavalla kulkuvälineellä.

Meiltä voit kysyä lisää