Sorry! Your browser is not supported on this site and it might be acting a bit wonky. Please use Firefox, Chrome or Edge instead

Meiltä löydät it-alan huikeimmat työpaikat Helsingistä ja Tampereelta

Lue lisää avoimista ohjelmistokehityksen, Devopsin sekä palvelumuotoilun työpaikoistamme ja ota askel urallasi!

Katso Avoimet työpaikkamme
In english|Suomeksi

Avoimet työpaikat

Haemme jatkuvasti lisää taitavia tekijöitä joukkoomme Helsinkiin ja Tampereelle sekä Tukholmaan, Göteborgiin ja Kööpenhaminaan. Kiinnostavatko sinua mobiilikehitys tai testiautomaatio? Haluaisitko olla Eficoden uusi ohjelmistosuunnittelija tai devaaja? Katso alta IT-alan keskiössä olevat avoimet työpaikkamme tai lähetä meille avoin hakemuksesi. Rekrytointitiimimme vastaa jokaiseen hakemukseen.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme

It-työn arki Eficodella

Vapautta ja vastuuta

Koko olemassaolonsa ajan Eficodella on keskitytty tuloksiin: olipa kyse ohjelmistokehittäjän Java-projektista, palvelumuotoilijan yhdessä asiakkaan kanssa innovoimista uusista liiketoiminnoista tai Devops-konsultin työkalupaketista. Annamme jokaiselle IT- asiantuntijallemme vapautta ja vastuuta työn tekemiseen - lopputulokset merkitsevät enemmän kuin työn tekemisen tavat. Käyttäjälähtöisyys ohjaa niin ohjelmistosuunnittelijaa kuin käytettävyystestien tekijää.

Olemme Suomen asiantuntevin Devops-talo

Devops-konsulttimme ovat ohjelmistokehityksen automatisoinnin sankareita. Devops-osaajat tekevät töitä mm. automaatiotestauksen, pilvipalveluiden, virtualisointityökalujen, CI:n ja skriptauksen kanssa - unohtamatta koodin pyörittelyä vaikkapa Proof of Concepteja varten. Yhteinen tavoitteemme on tehdä asiakkaidemme liiketoiminnasta tehokkaampaa ja prosesseista jouhevampia. Tällöin asiakkaalla on myös vähemmän manuaalisia työvaiheita. Työtehtäviin kuuluu muun muasssa CI/CD-putken ja ohjelmiston laadunhallintaan liittyvien prosessien ja työkalujen rakentamista. Meillä on yli 80 Devops-asiantuntijan tiimi sekä intohimo valita kuhunkin tehtävään parhaiten soveltuvat teknologiat - unohtamatta kuitenkaan alan uusimpia trendejä. Katso alempaa Devops-työpaikkamme ja liity joukkoomme!

Tule mukaan ohjelmistokehityksen huipulle

Softadevaajamme ovat eri teknologioiden taitajia nykyaikaisen web- ja mobiilikehityksen maailmassa. Kapealla ohjelmointiosaamisella ei muuttuvassa maailmassa mielestämme edetä pitkälle, joten JavaScriptin lisäksi kehittäjiltämme löytyy osaamista aina Javasta Pythoniin ja SQL:stä Rubyyn. DevOpsin työkalut (Docker, Jenkins etc) ovat myös jokaisessa projektissa vahvasti läsnä ja kehittäjien näpeissä. Ohjelmistokehitysprojekteissa koodarimme eivät pelkästään luo asiakkaan pyytämää sovellusta ja häivy sen jälkeen vähin äänin takavasemmalle, vaan opastamme asiakasta modernien työkalujen käyttöön ja hoidamme mielellämme myös tuotteen jatkokehityksen ja tuen, supportin. Osaavien ohjelmistokehittäjien ja ohjelmistoarkkitehdin lisäksi etsimme myös ajoittain Agile-periaatteet sisäistäneitä projektipäälliköitä (Scrum Mastereita/Agile Coacheja).

Koulutukset

Töissä kehittyminen

Sillä oppiminen ei lopu kouluun, niin meillä opitaan myös töissä. Järjestämme perjantaisin koulutuksia ja työpajoja joissa jaamme oppimaamme. Viimeisimpinä koulutusten aiheina meillä onkin ollut mm. Ansible, AWS + CodePipeline, Blockchain, Docker, Gatling, Jenkins + Blue Ocean, Koa, Kubernetes + Minikube, Node, Rancher, React, React Native, Robot Framework, Unity3D + Google VR. Teknisten koulutusten lisäksi meillä on ollut myös mielenkiintoisia suunnitteluun, käytettävyyteen ja käyttäjätutkimukseen liittyviä koulutuksia.