• Contact us
  Search

  Event

  Webinaari: Kuinka julkisesta IT-toimijasta tulee ketterä?

  root public sector webinar

  24

  Mar 2020

  2.00 PM CET

  Location:

  Online

  Tervetuloa webinaariin: Kuinka julkisesta IT-toimijasta tulee ketterä?

  Digitaalisten palvelujen tuottaminen ketterästi ei ole vain pienten IT-yritysten etu, vaan myös julkishallinnollinen toimija voi saavuttaa saman. Kerromme tässä webinaarissa, kuinka julkinen IT-toimija voi muuttua ketteräksi ja tuottaa digitaalisia palveluja tehokkaasti.

  Tulet kuulemaan DevOps-toimintamallista, joka antaa yritykselle mahdollisuuden hallita monitoimijaympäristöä, jossa suuret kokonaisuudet voidaan jakaa useamman toimijan kesken. Lisäksi opit, miten kehitysprojekteille saadaan läpinäkyvyyttä, ja kuinka “zero-day delivery” -filosofia parantaa julkisen toimijan ohjelmistokehitystä.

  Lopuksi esittelemme oikean elämän esimerkkejä siitä, kuinka DevOps-transformaatio on tuonut julkishallinnon toimijoille sekä säästöjä, että laadullista kasvua kehitykseen.

  Tässä webinaarissa opit:

  1. Mikä on DevOps-malli ja kuinka se auttaa hallitsemaan monitoimijaympäristöä
  2. Miten kehitysprojekteille saadaan läpinäkyvyyttä
  3. Kuinka julkishallinnolliset toimijat ovat kasvattaneet ohjelmistokehityksen laatua ja laskeneet kuluja

  Speakers

  Tuomas Leppilampi

  Tuomas Leppilampi

  Yrittäjä sydämeltään, Tuomas on aktiivinen kehityshankkeiden vetäjä sekä asiakkaalla, että Eficodella sisäisesti. DevOps-veturina hänellä on laaja kirjo osaamisalueita softakehityksen maailmasta. Tuotesuunnittelun, tutkimuksen & kehityksen sekä operaatioiden alueilla muutaman vuosikymmenen toimittuaan hän on tällä hetkellä keskittynyt kokonaisnäkyvyyden parantamiseen. Arvoketjujen ja dataan pohjautuvien päätösten innokkaana puolestapuhujana hän uskoo vahvasti liiketoiminnan, kulttuurin ja teknologian kolminaisuuteen.

  tuomas

  Tuomas Keränen

  Tuomas Keränen toimii Eficode ROOT -alustapalvelun tuotepäällikkönä, ja hänellä on 20 vuoden kokemus tuotekonseptoinnista, -kehityksestä ja -hallintapuolesta ohjelmisto- ja teknologiateollisuudessa. Tuomaksen kiinnostuksen kohteena ovat automaation käyttö toiminnan tehostamisessa, integroidut ohjelmistotuotantolinjat sekä työn tekeminen näkyväksi kaikilla sen tasoilla.